Lite köksrenovering!

publicerat i Allmänt;
I lördags eftermiddag var svärfar här och hjälpte oss att tapetsera de sista två väggarna i köket. Vi valde faktiskt samma tapet som vi har som fondvägg i vardagsrummet för att vi tycker att den är alldeles lagom. Den är ljus, utan att vara vit och med stora mönster så att det inte blir grilligt. Vi köpte många rullar för mycket tapet så svärfar skämtade om att vi kanske skulle ha en fondvägg med den tapeten i alla rum, och varför inte. Den är riktigt fin! 
Vi var klara runt 21 på kvällen och då satte vi oss ner i soffan en stund. Sen fick F feeling och frågade mig om vi skulle gå vidare och sätta upp taket i samma veva, och så fick det bli. Runt 02.30 slutade vi för att vi inte kunde flytta lysrörsamaturen längre bort (som satt kvar i taket).
Dagen därpå åkte vi in till Lidköping och köpte golv och hade lite dejt på samma gång. På kvällen var vi i verkstan och kopplade in en 13-polig kontakt på F's bil eftersom husvagnen har det. Apråpå husvagn så kommer vi få hämta den redan nästa tisdag. Wop wop! 
F river spaljén i hallen och använder dom som reglar, smart återbruk! :-) 
Sid smälter bra in i asvalten <3
Over and out! 
 

Kommentera inlägget här :