30/4 - the good kind

publicerat i Allmänt;
Det är verkligen helt sjukt vad snabbt växtligheten går.. nästan för fort, men det behöver ju inte betyda att det inte är vackert. Efter att jag hade haft näsan i matteboken hela morgonen, tröttnade jag, och åkte till stallet. Tog ett varv runt sommarhagen för att kolla staketet. Nu är hagen och hästarna fit for fight. 
Jag vet inte hur mycket körsbärsträd det finns i Karstorp, men många är de.

En stor del utav hagen är skogsmark som just för tillfället är fyllt av vitsippor. Tänk er Ronja Rövardotter-vitsippor-scenen typ :-)

Björken säger: Du behöver närhet, ömhet och värme. Jo jag tackar jag :-)
På eftermiddagen tänkte jag ta en ridtur, hade bestämt vilken runda och allt var klappat och klart. När jag kommer ut ur stallet med Hugo blåser det storm, och himlen var svart och det duggregnade. Var dock ganska tacksam över regnet för det behövs verkligen nu! MEN; Efter 5 minuter skritt ner i skogen inser jag att en fortsatt ridning hade inneburit en vansinnesvärd med Hugo. Han är inte jättetrygg när det kommer till sådant väder. Red hem och istället tog jag en riktig rengörning på Pilgrim. Den sista vinterpälsen sitter som med superlim - det vill verkligen inte av! Men det är roligt när det väl gör det, för under vinterpälsen döljer sig hur mycket stickelhår som helst. Han har en stor prick övanför ena ögat, undrar lite lagom spontant hur han kommer se ut när han blir stor, det återstår att se :-) Upptäcke också, till min förvåning, att det växer gräs(!) i Pilgrims box. Praktiskt om inte annat.