31/5 - hemkommen!

publicerat i Allmänt;

Puh, suck och stön. Jag är nog den tröttaste tjejen i Jönköpings län just nu. Har varit på högvarv hela dagen och äntligen får jag lägga mig ner.

Igår fick jag tag på en Ifor Williams, 1,5 hästars transport med läm.. Det var absolut inget fel på transporten men jag var ändå lite orolig hur det skulle gå med lastningen.

Jag och pappa var uppe i Skara vid 16-tiden. Jag var så spänd och glad över att få träffa min älskade häst igen. Men när jag väl gjorde det blev jag lite ledsen. Han var inte alls sig lik.. utseendemässigt var han det förstås men inte psykiskt. Antar att två veckor i box på nytt ställe och allt sånt har satt sina spår..

Och så lastningen. Pilgrim har aldrig gått på läm tidigare och det visades ganska tydligt. Efter många motvilliga försök fick vi bära upp honom i transporten. Väl inne stod han som ett ljus hela vägen hem :-) Det är det som är så bra med 1,5 hästartransporter, att de får så mycket plats att stå på.

När vi kom hem hoppade han ur transporten och var helt skärrad. Jag har aldrig sett han sådan här! Jag antar att det var på grund av transporten. Jag tog in Hugo och sedan var jag i stallet ett tag efteråt för att se om han lugnade ned sig. Jag insåg att det bästa var nog att lämna Hugo och Pilgrim ifred, vilket jag gjorde.

Om en vecka ska vi tillbaks för ett återbesök. Nu ska jag sova, natti natti!