28/11 - nu så!

publicerat i Allmänt;

Är alldeles upprörd av något jag själv precis skrivit. Jag har precis skrivit om djurplågeri som ett projekt till skolan och jag kan inte säga att jag är annat än engagerad i detta hemska ämne. Tvi för människor som ens vågar sig på djur! *arg*

Lugnt och fint nu. Hur som helst. Idag har jag äntligen kunnat avmaska de tre gubbarna grus. Hugo visste precis vad det var frågan om så han stretade emot länge och väl, till slut kunde jag köra upp sprutan i munnen på honom och snabbt som attan ge honom en morot så att han inte skulle vara sur på mig för resten av livet. Efteråt, lustigt nog, verkade han nöjd. Alltså nästan tacksam över att få ha blivit avmaskad. Nu hoppas jag att han blir kvitt de små otäckingarna.

Pilgrim var duktig som vanligt. Han har ju inte fått så många avmaskningar i sitt liv så han vet inte riktigt vad det handlar om. Fick dock hålla upp huvudet på honom efteråt, annars skulle han nog spottat ut det mesta..

Salmiak var likvärdig med Pilgrim. Han tyckte nog nästan att det var gott. Nu får de bajsa av sig ett par dagar i annan hage innan de får återgå till det normala livet i vinterhagen :-) Hugo ska få äta upp sig något och sedan ska vi börja, så smått, att träna igen innan vintervilan blir av. Förhoppningsvis kan vi fortsätta vår träning hela vintern, men det återstår att se.