30/9 - frihet!

publicerat i Allmänt;
Igår skrev jag ett jättelångt inlägg men av någon anledning postades den inte och nu är den borta, typiskt :S 
 
Då drar vi om allt här. Igår på förmiddagen så tog jag ut Pilgrim på gårdplanen så att han skulle få röra sig lite. Han åt samtidigt som han hoppade, skakade på huvudet OCH sträckte ut alla ben. Förstår ni den synen? :D I den stunden så kom min hag-builder-mástá karaktär fram, jag bestämde mig för att bygga en 'sjukhage'. Jag tog in Pilgrim i boxen, tog mina atiraljer och gick ut i hagen och valde en lämplig plats. Slog i stolpar, satte upp tråd och fixade. Jag kan ju säga att tråden som jag använde tog fram det värsta ur mig :I Djupa andetag och tålamod var liksom ett måste. Hur som helst. Blev klar och gick och hämtade den prickiga. Han studsade fram till hagen och var verkligen på spän. När jag släppte honom i hagen for han i väg snabbare än ljuset och drog ett varav runt. Jag vågade knappt titta på. Pilgrim är ju veteran på detta med sjukhagar nu, så han vet precis hur han ska springa för att inte slå omkull eller springa in i tråden :cool:
 
Salmiak vart ju minst lika salig som Pilgrim. Där ser man hur mycket lek betyder för dom två. Salmiak tog fram sin showtrav och innan jag hann stänga min mun (hade hakan i marken i stort sätt) så hade han bytt gångart till galopp för att komma fram fortare. Typiskt :S Hugo travade lite sporadiskt fram till staketet och glodde mest. Varför hetsa upp sig, tänkte han? Pilgrim var i alla fall världens mallgroda för att äntligen känna lukten av frihet!
Lycklig!
När jag kom hem från stallet så hittade jag Mussan som sprang omkring och gjorde något konstigt. När jag kom fram så såg jag att hon fått tag på en mus. Men inte vilken mus som helst, utan en mus med adrenalinpåslag och ett jävla anamma! Musen skrek högt och attackerade Mussan gång på gång. Till slut valde Mussan att ge upp, hon fick käka lunch inne i stället.