30/5 - träning!

publicerat i Allmänt;
Häromdagen tog jag med mig prickig till ett sandtag i skogen för att träna. Denna gången fokuserade vi på arbete på linan, eller ja, arbete och arbete. Det var mest för mig för att jag ska hitta mina egna knappar och få honom uppmärksam och fokuserad. Eftersom vi hade bytt plats, dessutom till ett ställe han aldrig varit på förut, så var det mycket spännande runt omkring. Det satte mig verkligen på prov. 
 
Jag tycker att det gick bra. Det är långt ifrån perfekt men jag kommer på mig själv hela tiden och jag klarar av att själv fokusera på rätt saker. Åt höger, stanna, byt varv, åt vänster, öka minska tempo, stanna byt varv i ett svep, öka minska volten, söka sig framåt -neråt, byta varv, samma sak där, ett varv trav osv osv. Perfekt träning för mig att stå i rätt position!
 
När vi gick hem därifrån såg Pilgrim så himla nöjd ut och jag var så stolt över både honom och mig själv. Han kommer ner riktigt bra och det var roligt för honom att byta plats. 
 
Igår var Rolf här. Och han kunde glädjande säga till mig att Pilgrims hovar är helt hålfria och nu återstår det bara för mig att fortsätta tjära dem så att hålen inte kommer tillbaka! Salmiak hade fortfarande ett hål kvar som jag ska greja med fortfarande. Hugos skor satt som gjutet på hovarna på honom, Rolf fick kämpa riktigt för att få bort dem. Det har inte hänt innan, om det är bra eller dåligt lämnar jag osagt. Haha. 
 
Over and out!