27/4 - update!

publicerat i Allmänt;
Nu är det fokusering på jobb, och har varit några dagar. Idag har jag varit på jobbet i 11,5 timmar, puh! Men det finns inget jobb som är så bra på helgen som hemtjänsten! :-) I morgon ska jag göra ett prov hos en sköterska så att jag kan få lite fler jobbmöjligheter inom hemtjänsten. Jag har knappt kollat igenom papperna men det ska nog ordna sig när det väl är dags. I morgon natt och natten därefter ska jag sedermera vara på mejeriet och slita arslet av mig. Det var längesen jag var där nu så det ska bli riktigt roligt!
 
Igår passade jag på att ta ut prickig på en kombinerad markträning och uppsutten träning på vändplanen. Det märkt otroligt tydligt nu att prickig tycker att det är riktigt kämpigt i vänster bakben. Att be honom sätta mer tygnd där är ett helt företag och jag bara överöser honom med beröm när han gör rätt. Jag gjorde dock inget avancerat (bär inte kunskapen till det heller..) utan jag bad om böjning i halt och skritt i båda varven med mål att han skulle hålla böjningen och att bakbenen kom under riktigt ordentligt i båda varven, minst ett varv. Han tappar lätt böjningen i vänster varv när det blir jobbigt men efter några uppmuntrande tillrop från mig klarade vi igenom det. Han blir lite lätt omotiverad när det dels är så tråkig träning och dessutom jobbig, jag borde verkligen få lite ny och mer kunskap så att jag kan göra det bättre och roligare för honom.. Efter en stund satt jag upp och då hade vi samma mål, fast att han skulle kunna gå med böjning ett halvt varv åt båda hållen. Det var jobbigt nog, både för honom och mig. På vägen hem tog vi en avstickare i skogen, det luktade ljuvligt när solen höll på att gå ner mellan tallarna. Underbara vår :-) 
Arkivbild på två trötta män
 
Gubbarna grus går numer ute även på natten. De visar mig direkt när de inte vill komma in på natten och än så länge har de inte velat komma in. Jag har märkt på Pilgrim särskilt att han är lite tröttare än vanligt, men det är helt ok för mig :-) De har även varit ute på betet i en vecka, en timme om dagen. För om åren har jag betat dom på vallen först, med tio minuter som start och sedan ökat men i år har jag förändrat mig lite - de fick börja med att beta det som kommer upp i vinterhagen, tills den dag då gräset var 'tillräckligt' för att vänja in dem i sommarhagen. Det var förra söndagen det, och de verkar hemskt nöjda med den timmen. Alla tre kommer glatt med tillbaka till vinterhagen efteråt. 
 
Over and out!