27/11 - att färdas med stil!

publicerat i Allmänt;
Som jag skrivit tidigare så gick min bil sönder förra helgen. Häromdagen tog jag ut den på tur för att se vad för storts hjälp jag skulle boka på verkstaden. Guess what? Bilen fungerade utan klagan.. Gråhårig man blir av sånt.. 
 
Hörde av mig till min "bilkontakt" och frågade lite uppgivet vad jag skulle göra med den. Han föreslog, som den bilgubbe han är, att sälja den utan att berätta för köparen att den var lite opålitlig. Nej, något sånt skulle jag inte kunna göra, dålig karma på det.. Hans arbetskamrat bröt in och frågade vad jag skulle ha för bilen, och eftersom jag mest bara vill bli av med den så fick han köpa bilen för en hemskt billig peng. Snacka om att bilar är dåliga fynd, den köptes ny och såldes för typ 10% av det ursprungliga värdet. Men what the hell, för vet ni?! Nu är det dags för mig att köpa min drömbil genom tiderna. Jag har tanken på ett par stycken som passar mig och plånboken så efter att jag kommit hem från Sundsvall på tisdag ska jag ringa runt lite. Materiell lycka, är inte så dum den heller. 
 
Just i detta nu sitter jag på tåget påväg till Sundsvall. Gick upp okristligt tidigt i morse och satte mig hurtigt på tåget redan 5.38. Om drygt en timme får jag krama Yvonne gul och blå igen. Åh, vilken bra helg detta kommer bli, tillsammans med Nånn och Pomas <3 
Over and out!