27/10 - besök i S-vall!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag precis hemkommen från Sundsvall efter att ha umgått med Nordansjö-folket i ett par dagar. Vilken fantastisk tid vi har haft tillsammans, jag, Yvonne och Tomas! 
 
Vi började i fredags med lite mässa på Elmia för att sedan roadtrippa till S-vall på lördagen, för att sen mysa med hästar och god mat söndag och måndag. Idag har jag mest åkt tåg och väntat på tåg. 
 
Vilken fantsiskt upplevelse det var att träffa Pilgrim igen. Han har blivit sådan som jag velat. Han har vuxit, både i kroppen och knoppen, för att inte tala om hans personlighet. Han har kommit in i sitt rätta element i Nordansjö. Han får det utrymme han behöver för att växa som individ på alla sätt. Så otroligt härligt att se. Hela han lyser klart som självaste solen. (precis som sin matte Nånn ;-) ) 
 
I söndags red jag för första gången på ca ett halvår. SJUKT lång tid. Pilgrim var otroligt pigg, alert, och ville visa allt han lärt sig samtididgt som alldeles för mycket lycka var i kroppen, vilket gjorde honom till bomb! Från ingenstans började han bocka - tur att jag valde att rida i sadel annars hade jag hamnat på backen :-) Hans egenskap av att ha en räv bakom varje öra måste också vuxit, haha. 
 
Red Yvonnes ponny, och Pilgrims storebror from another mother, Cappe lite också. Han är så ofantligt musklad, så trots att han är en ponny känns det som man sitter på en storhäst. Han är otroligt välskolad och näst intill svårriden för en lekman som mig själv. Det gör mig så stolt att Cappe är sådan, för då vet jag att Pilgrim kommer allra troligast att bli detsamma inom en snar framtid :-) Dessutom är Cappe vacker som en sagoponny. En otroligt liten häst <3 
 
Följde med Yvonne när hon höll träning för fyra tjejer i går kväll. Det var så roligt att se alla ekipage och jag fick så mycket inspiration till Annelie och Angies träningar framöver :-) 
 
Om en månad åker jag upp till norr igen, kan knappt bärga mig!
Tack Yvonne och Tomas för dessa dagar, ni är fina som få <3 
 
Finaste Pilgrim 
 
Samling.. och ett samlat uttryck hos ryttaren :') Visst är han förtjusande?!
 
 
 Puss för dessa dagar!
Over and out!