Emma + föris = sant!

publicerat i Allmänt;
Har jag berättat att det ringde en arbetsgivare från en förskola i Hjo två dagar efter jag hittat mitt nya hus?
 
Inte?
 
Nä, alltså. När P ringde och frågade om jag kunde komma på en jobbintervju, förstod jag att nu börjar saker och ting falla på plats.
 
Förskolan heter Nektergalen och är en privat förskola som ägs av föräldrarna. När jag kom dit visade P mig runt på gården och sedan inne på fritids. På förskoleavdelningen hade barnen fruktstund så de skulle vi hälsa på efter själva intervjun. Densamma gick väldigt bra och de verkade nöjda med mig. Vi bestämde att P skulle höra av sig igen för intervju nummer två; då skulle jag få träffa styrelsen och resten av personalen, samt barnen förstås.
 
Intervju nr två var alltså idag. Det var extra pirrigt för att idag var också sista dagen det var en månads uppsägningstid i Habo kommun. Efter att ha träffas styrelsen, kollegorna och barnen så tog P med mig åt sidan och berättade att jag gärna får börja jobba hos dom. WOP WOP! Så från och med 3/10 så har jag en fast 100% tjänst som förskole-och fritidspedagog! Förstår ni hur häftigt det är? :-)
 
Det kosmiska har verkligen levererat det jag allra mest behöver. Den här arbetsplatsen kommer definitivt ge mig ögonblick där jag kommer tvingas möta mina rädslor och fördomar jag har kvar. Det är mycket viktigt för mig att arbeta ständigt med min egen personlighet så att jag kan bli det bästa redskap för det kosmiska att arbeta ur under behandlingarna. Och för att jag naturligtvis ska kunna bli den bästa Emma som jag någonsin kan bli innan min tid är slut för den här gången. 
 
Så, min höst kommer bli riktigt tuff, men otroligt lärorik och rolig samtidigt! 
 
För att fira mitt nya jobb började jag måla om min TV-bänk som jag köpte för några veckor sedan. I morgon ska jag nog kunna bli helt färdig med den :-) I söndags fick jag också hjälp från min kära granne A med att bygga mitt matbord - den blev så pass fin! 
Började med att måla underfrån och upp. 
 
 Två lager färg senare. I morgon blir det treje lagret och så ska luckorna få sina lager också. Sedan ska allting vaxas. 
 
 Och här har vi matbordet. Benen kommer från ett bord jag köpte från en sljsida på fb och bordskivan är gjord av gammalt köksgolv som lades in i mitten på 1800-talet. Magiskt, om ni frågar mig :-) 
 
Over and out!