nu är det mycket!

publicerat i Allmänt;
I torsdags morse började Merkurius gå framåt igen och äntligen släppte mycket. Det är som att tyglarna har varit riktigt spända och helt plötsligt släppte dom så att man får sträcka på halsen igen. 
 
Nu är det snart flyttdags! Stora Solberga, here I come! Men nu börjar jag också inse att jag har en hel del att göra innan nästa lördags flytt och det stressar mig lite men samtidigt vet jag att vissa grejer kommer att lösa sig själv. I helgen har jag målat mitt soffbord och slipat bort färgen igen så att det ser lite nött och slitet ut. Vi får se hur det ser ut när den kommer på plats i huset sedan. Jag behöver köpa en matta också, men det får bli i ett senare skede. 
 
I fredags jobbade jag på föris igen. Denna gång ett längre pass med både samling på morgonen och lunch. Två nya delar i jobbet som jag inte varit med om tidigare. Som tur var gick det bra, jag känner hur jag börjar komma in i jobbet mer nu. på tisdag ska jag ha min första stängning vilket också är nervöst för det innebär att jag kommer vara ensam med ett par barn när de andra i personalen har gått hem, woaaa. Blir nervös bara jag tänker påd det..
 
Igår var jag på middag med ett par av mina amerikanska släktingar som är här på besök. Det är sä otroligt roligt att prata engelska, särskilt med folk som har det som modersmål :-) Nästa resa över Atlanten kommer bli till Sedona, Colorado och Minnesota.. Det blir grejer det! 
 
Over and out!