Helgen

publicerat i Allmänt;
I fredags kväll hade jag och F vår första "riktiga" dejt. Vi klädde upp oss, jag sminkade mig kvällen i ära, satte på mig klackar och så for vi in till Skövde och åt på restaurang. Mellan tuggorna kollade vi varandra djupt in i ögonen och mindes tillbaka till den dagen då vi möttes på ett kafé i Hjo. Riktigt klyshigt :-) Sedan sa han sådana fina ord att jag var tvungen att gråta en skvätt med krokodiltårar för att det blev känslomässigt overload med all kärlek. Kärlek är verkligen fantastiskt. 
Dagen efter tillbringade vi mestadels i F's garage där han skulle laga en bil åt en kund samt laga en av sina egna bilar lite och medan han gjorde det städade jag Korpen invändigt. Fast jag måste säga att städningen gick i rasande fart - jag ville hellre hjälpa F med att hålla i skruvmejslar, tryckluftspistolsgrejor och annat viktigt som mekaniker har när de mekar.
F sätter på nytt avgasrör på en bil och jag har dammsugit Korpen
Vi hann också åka en sväng till F's jobb och tvätta Korpen utvändigt, inte gjort det sedan september.. 
Riktigt roligt. Ibland när jag ser när F jobbar blir jag lite sugen på att själv börja meka med bilar för det är verkligen hur roligt som helst. Sen tvingade F mig att svetsa, men till våran stora förvåning var jag riktigt bra på det och jag letade förbrilt efter små metallbitar som jag kunde svetsa ihop när inte F såg på :-) 
På kvällen lagade det finmiddag samtidigt som vi fogade golvet i tvättstugan. Mulitasking kallas det visst. Vilket dret det var, hualigen. Vi jobbade fram till 00.30 med fogfanskapet. Men dagen efter när fogen hade brunnit klart och vi städat av golvet så vart vi mäkta stolta båda två, det blev så bra! 
 Igår började vi med att planera hur vi ska göra med väggarna i tvättstugan. F har alltid tänkt att han ska göra på ett visst sätt, men när offerten kom in och visade sig vara mycket dyrare än väntat fick vi se oss om efter andra lösningar. Vi bestämde oss i alla fall för att sätta boards på tre väggar och tapet på väggen bakom arbetsbänken/tvätt och torktumlare med en mörk bänkskiva till. Idag beställde vi boardsen och till helgen ska vi börja kolla över väggarna mer noggrant för att se var vi ska spackla osv. Så kul!! Jag älskar verkligen att renovera, det har varit en liten dröm för mig hela livet :-) Nu ska jag iväg på veckans yogapass, wop wop!