åter i garderoben

publicerat i Allmänt;
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Ni minns att vi började att riva ur vårt förråd för att omvandla det till WIC? Vi räknade på att det borde tagit max 14 dagar men de dagarna har sedan länge passerat och vi har inte gjort särskilt mycket arbete i garderoben. Det är ju ingen brådska egentligen, men det är så roligt att renovera så helst skulle jag inte vilja göra något annat.
F har haft snöjour och det har varit högtryck i garaget med bilar som ska lagas och servicar som ska göras. Det är roligt när helt random personer ringer F och ber honom om hjälp med deras bilar. "Mun mot mun"-rekommendationer sätter verkligen igång verksamheter på ett mycket bättre sätt än annan reklam gör. Medan F har haft händerna fulla med jobb så har jag gått här hemma och funderat på om jag kan göra något själv i garderoben utan att riskera något i graviditeten.
Uppgift nummer ett: Slipa väggarna med slipmaskin. Jag gick ut i garaget och kollade på slipmaskinen och gick in igen. Det är inte en sån där liten slip man håller i ena handen direkt utan en stor grej som man kopplar till dammsugaren = för riskfyllt för en höggravid kvinna att handskas med. 
Döm om min förvåning när F en kväll var rastlös och slipade av alla väggarna i ett kick! Det innebar att jag dagen efter kunde börja med uppgift nummer två: måla fönsterväggen. Vi kommer ha tapet på tre väggar men jag vill att fönsterväggen ska vara vit så jag erbjöd mig att måla den (undrar varför jag inte föreslog vit tapet istället..?). Igår målade jag väggen tre gånger. Jag tror att det behövs minst tre gånger till innan vi kan gå vidare med uppgift nummer tre: tapetsera övriga väggar. <-- Den delen längtar jag till :-) Det återstår att se när vi ger oss på den uppgiften. 
Vägg innan spackling och slipning
 Vägg efter spackel, slipning och tre lager färg. 
Igår var vi på dinnerdate på Pinschos i Skövde. Vi åt fantasisk god mat och njöt av varandras sällskap. Det måste varit någon fnisskrydda i våran mat för när vi kom hem kunde vi inte sluta skratta. Jag rullade runt i sängen för att magen gjorde ont av allt skratt. Härligt sätt att avsluta kvällen på :-) 
Idag ska vi till Familjerätten och skriva på faderskapsbevis. Tydligen ska det vara värsta utfrågningen för att de verkligen ska kunna avgöra att F är pappan till barnet. Ändå bäst att ha pappersarbetet gjort innan barnet kommer, för skulle jag (gud förbjude) dö under förlossningen får F inte ta hand om barnet såvida han inte är dokumenterad fader till hen. Hur gammeldags är inte det? Jag skämtade med F och sa att vi kan åka till rådhuset istället, men då kollade han på mig med sina vackra ögon och sa: Det gör vi ordentligt sen. Älskar den mannen alltså <3 Är min gift behöer man alltså inte skriva i några dokument, men är man sambo behöver man det. 
Nåväl, åter till målandet i garderoben, over and out!