sommaren i full blom och så är vi

publicerat i Allmänt;
Graviduppddatering: 
Vi är i v29 (28+4) och magen växer så det knakar. Från en dag till en annan kan den verkligen ändra form och storlek. Bebisen sparkar, vänder sig och sträcker på sig aktivt nu vilket känns skönt. Känns som jag börjar få lite mer 'kontakt' med den, dock inte alls på samma nivå som jag hade med Lukas, men det har nog sina orsaker 😊 Den mäter ca 35 cm och väger ca 1300g. Det börjar bli knöligt att hitta en skön position att sova i. Jag tycker om att ligga på rygg eller mage, men ingetdera av dessa är att föredra just nu. Värmen som kommer och går tar verkligen på mig. Jag smälter bort när temperaturen når över 20 grader och sommaren har bara börjat, och större ska jag bli 😱 Jag kommer nog gå runt i shorts och bikiniöverdel de dagar när det är som varmast. 
v29 (28+0) 
Lukas har äntligen kommit ur sin utvecklingsfas och är just nu värd flera bilioner. Han kan äntligen roa sig själv lite mer och är mer nöjd i allmänhet. Det innebär exempelvis att jag slipper bära runt på honom. Det går bra en stund, men sen säger ryggen ifrån. 
Om sex veckor går F på semester och sen är det bara någon vecka kvar till beräknat datum så under den sista tiden kommer ju han kunna ta mer av det 'tunga' arbetet med Lukas. 
Älskar dessa två människor tills rymden tar slut, och bortom den gränsen. 
Nu är vi starx klara i tvättstugan. Vi har satt upp kitchen boards i veckan och ska foga mellan bänkskivan och väggskivorna nu i helgen och därefter är det blandaren som ska på plats, lite luckor ska upp och lite övrig inredning fixas, sen ska jag premiärtvätta i min nya tvättstuga. Har aldrig i mitt liv haft en riktig tvättstuga men nu har tiden kommit 😎 Ser fram emot att byta bebisens blöjor där inne när det är dags för det 😊
Nu i veckan som varit har jag haft ett litet renoveringsprojekt tillsammans med F's bror J - att renovera hans rum. Så slitet och unket 50-tals inrett rum har blivit ett mordernt tonårsrum. Jag är rätt sliten i kroppen nu men det har varit så roligt! 
I morgon är det midsommarafton och jag ser fram emot att umgås med människor som står min nära, äta god mat och skratta åt stort och smått. Hoppas ni kommer få en trevlig midsommarhelg. Over and out! 
Vårat fläderträd har så kopiöst mycket blommor i år. Har gjort en stor sats med saft men känner att jag behöver göra något mer, vill inte att de fina blommorna förgås 😍
Hemma hos svärmor och svärfar finns sedan några veckor tillbaka 9 st bedårande valpar. Man kan sitta hur länge som helst i valplådan och busa och mysa med dom. Lukas fullkomligt älskar att vara med valparna. Tänka att få växa upp med djur på så nära håll 😊