Att hitta vem man är

publicerat i Allmänt;
Klassiskt wake up call, det var det där migränanfallet.
Det var migrän. Alltså, vilken satans jävla tur jag hade. Mitt liv hade kunnat bli väldigt annorlunda om det hade varit en stroke. 
Läkaren kallade det för migränanfall med aura. Det är när det även påverkar ögonen. Hoppas det var första och sista gången 😌 
Dagarna efter har varit annorlunda. Båda barnen går nu mer 15 h på förskola vilket betyder att jag får vara hemma själv tre dagar på raken i veckan. Vilken frihet! Det är fantastiskt att ha barn men just nu känner jag mig låst, instängd och hopplös som förälder. 
Men efter migränanfallet har nåt förändrats. Jag och Lukas har inte bråkat en enda gång. Han har varit på toppenhumör men fått lite trots emellanåt men jag har kunnat hantera det utan ilska!! Sjukt, för jag är/var arg jämt nu för tiden 🙄 
Jag har börjat vägen tillbaka till läkning. Läkning som kanske kan leda till att jag hittar en ny Emma. Fick förresten en konstig känsla av att Emma inte passar mig som namn längre? En otroligt märklig känsla, får se om jag kan få någon klarhet över det i framtiden. Hur som helst så har jag börjat lyssna på musik istället för poddar, framför allt musik med trummor, flöjter och ja pampig musik liksom. Rätt frekvens för att jag ska nå rätt frekvens själv. 
Jag försöker också avsluta saker, eller bara få att-göra-listan gjord för att slippa samla tankar på hög. Unnar mig tid ensam och tar vila när jag behöver. 
Jag är på väg! Äntligen. 
Jag ska också försöka omfamna arbetssökandet lite. För att kunna förändra något måste man bli nöjd med det man har/är lyder attraktionslagen så jag får helt enkelt njuta så gott jag kan. 
Något som jag verkligen njuter av är vår älskade plats. Luttorp. Jag har inte varit där sedan i helgen men i morgon ska vi åka dit igen. Längtar halvt ihjäl mig efter att få prata med huset. 
Förra helgen började vi riva lite försiktigt. F var nyfiken på golvet, eller rättare sagt det som fanns under golvet. Där fanns sågspån, tidningar och ännu ett golv längst ner. Bra, sa F och gick vidare och tog ner skåp i köket 😅 Fs syster L och hennes kille M fick riva lite de också, och barnen gick omkring med små hammare och sågar. Jag rev en garderob. 
Vi hoppas att vi kan få lite barnvakt i helgen så vi kan riva lite till ⛏ 
(null)

Jag har tagit bort dörrarna på garderoben till höger när bilden togs, glömde ta efterbild. Garderoben till vänster togs bort helt, se nästa bild från kökets sida. 
Den här väggen ska tas ner helt sen.

Over and out!