31/12 - tack för allt!

publicerat i Allmänt;
Tänk.. för ett år sen visste jag inte att jag skulle få tillökning på hästfronten. Jag visste inte heller att jag skulle börja träna lite AR och jag visste inte hur tacksam man kunde bli av livet. 

Tänk när jag såg den lille skiten för första gången, då vart han inte stor.. men ack vad han fångade mitt hjärta och där sitter han nu.
Denna bilden betyder något alldeles särskilt för mig - det var den dagen vi bestämde att han skulle bli min! Jag vet att jag och Annette hoppade runt och nästan grät lite av lycka!
You'll be in my heart always!

Hugo har under detta året fått sig en rejäl muskelmassa! Jag tyckte att jag hade tränat ganska bra under de tidigare åren jag haft honom men när jag började träna lite AR för Annette samt bytte sadel satte det fart! Det är så fantastiskt att se honom med muskler. Jag har inte ridit barbacka på honom förut på grund av hans illa musklade rygg men nu kan jag det och det är underbart!
Våren -10...
okej, detta är idag. Krubbitarhästen!

För övrigt. Jag blev fylld av lycka idag.  Jag skulle ta in Hugo för att göra rent hans skap. Hästarna stod längst ner i hagen så jag ställde mig så att Hugo såg mig och ropade på honom. Varpå han gjorde ett HÖGT jämnfotahopp och kommer i FULL KARRETA emot mig med Pilgrim och Gösta på släp. Hugo stannar 20 meter framför mig och blåser lite, sen vänder han sig mot Pilgrim och Gösta, och ställer sig på bakbenen. Pilgrim tvärstannade och gav i från sig ett evigt tuggande.. Det såg oerhört tufft ut.. Jag funderade lite på om jag skulle göra något där? Men han gjorde det inte emot mig så jag antar att jag inte gjorde något fel..
Nåväl. Tog en svamp med varmt vatten i och gjorde rent skapet och det var smutsigt som bara helvete.. Vattnet var svart efter vår nyårsstädning där inne.. Hugo stod och sov medan jag höll på där bak så jag antar att det var ganska skönt. Hoppas att svullnaden kommer gå ner nu, annars får jag dra ut snoppen och göra rent den med.. 

Jag måste säga att jag är världens lyckligaste människa. Jag har två helt underbara hästar, som utvecklas för var dag. Jag har lärt känna mig själv under detta året. Jag har lärt mig mycket av allt som är rätt och fel, jag har lärt mig att ta riktigt mycket ansvar och att känna sig behövd av någon. Mina hästar behöver mig varje dag. Jag verkligen älskar den känslan. 

Tack till alla som har hjälp mig under året :-)