30/8 - tiden går, gud rår!

publicerat i Allmänt;
Ja, dagarna med hund är över för länge sedan och jag saknar att ha hund. I morgon ska jag (och Annette) åka och bli allvarligt sjuka i mopssjukan. Det kommer göra mig tillfälligt galen. Dessa underbara varelser som finns så nära men ändå är så långt borta! 
Under den senaste tiden har jag känt att jag inte blir av med göramål i mitt liv. Det känns som att allt hamnar på hög och jag kan inte reda ut dem. När jag tänker närmre på saken så är det bara två saker som jag vill ha gjort så fort som möjligt. Den ena fick jag gjort i går. Jag har varit på pappa som en tätting för att han ska ringa till bonden som jag har beställt halm ifrån. Han tröskade i slutet på förraa veckan och rullade ihop halmen i slutet på helgen. Igår åkte vi till gården och hämtade fem, tillsynes fina havrehalmbalar. Det var perfekt att betala med pengarna som jag fick för att ta hand om Max. Så himla gott! 
 
Det blev riktigt fullt i foderrummet. Jag trodde att jag skulle få ha två balar inne i stallet men jag och pappa kunde putta och välta runt balarna så att alla fem fick plats. I morse när jag kollade ut genom fönstret regnade det, och min första tankte var: ALRIGHT! 
 
Nästa grej är lite större. Vindskyddsbygget. Det ska bli så kul att få vara med att bygga och bestämma över karlarna. De har kunskapen, jag har ideérna. Först och främst ska jag och pappa gräva och sedan lägga ner plintarna. Förhoppningsvis kommer virket hem inom de två närmsta veckorna :-) 
Over and out!