Veckan som gått

publicerat i Allmänt;
Midsommar kom och gick, och det var en mysig helg. Känns konstigt att vara ledig på en högtid som midsommar. I många år har jag antingen jobbat natt och missat allt vad firande heter eller fått fira snabbt eftersom kvällsjobb/dagjobb har väntat. 
Natten till midsommar la vi golvet i köket. Jag tror att jag hamnade i säng kring kl 04 på morgonen och fick då lite panik eftersom huset såg ut som ett bombnedslag - och vi skulle ha gäster dagen efter. Jag vaknade kl 11 på förmiddagen och insåg att min familj skulle komma inom den närmasta timmen, vi for upp, åt en snabb frukost och sen räserfräser-städade vi så gott vi kunde. Mamma hjälpte mig med maten medan grabbarna satt ute på altan och drack öl och pratade bilar. Av någon anledning blir det mycket bilprat när F är närvarande, haha. 
Vi hann äta upp all mat innan himlen öppnade sig, som sig bör på midsommar. Vi drog ut markisen över altanen och intog jordgubbar och grädden där. 
Senare på kvällen åkte vi till F's familj och åt lite mer traditionell mat med prinskorv och köttbullar och samtalade om stort och smått. 
I lördags inventerade vi och ställde in de paket som kommer sättas upp först i köket. På kvällen var vi på fest hos några vänner här i Stenstorp. Vi åt god mat, spelade spel och hade otroligt kul. På natten när vi kom hem hade jag hemska kramper i tarmarna och efter att sovit en timme vaknade jag och spydde. Jag tror att min kropp börjar sätta stopp för kolhydraterna nu... 
På söndagen och måndagen satte jag ihop massa skåp till köket medan F koncenterade sig på att få skenorna helt raka. Sen kunde vi hänga upp skåpen provisoriskt medan vi fortsätter skruva ihop resten. 
Skåpen sitter inte riktigt som de ska, men det ger ett hum om hur det kommer se ut :-)
Och så kom tisdagen, en spännande dag på alla sätt då vi skulle hämta vår husvagn på eftermiddagen. Vi fick en genomgång av recondaren på husvagnsföretaget om hur allt funkar i en husvagn och sen kunde vi dra vår fina Onyx hem. Vi ställde av den på gatan och sedan körde vi in den på garageuppfarten med movern vilket var otroligt spännande. Så knäppt att se en husvagn röra sig utan bil, haha. Kanske kan vi åka ut på en tur redan i helgen? :-) 
Nu har vi äntligen börjat kunna skörda i vårt land. Vi har premiärätit våra potatisar och jordgubbarna har blivit röda. De var verkligen guddomliga i smaken, tur att vi har ett stort land så jag kan sitta där och äta hela tiden :-)