Havandeskapsförgiftning

publicerat i Allmänt;
Min hals gör så vansinnigt ont. Jag har aldrig upplevt den här konstiga typen av smärta. Det gör ont från tungan och enda ner i bröstkorgen. Jag har ingen röst och att svälja är inte att tänka på. Det är ofta jag får tvinga ner saliven med stor möda och besvär. Inatt hade jag återigen en natt där jag fick nog. Jag har så ont och samtidigt så trött så jag somnar av ren utmattning men vaknar efter 30 minuter igen. 
Idag har jag gråtit krokodiltårar i telefon med F av smärta och han kom givetvis hem från jobbet för att ta hand om mig. Jag ringde till vc, med lite prathjälp av F eftersom jag inte har någon röst, för att boka tid hos en läkare. Tyvärr hade de ingen akuttid under dagen utan skulle återkomma i morgon, torsdag. 
Utöver detta finns det mer. När jag var hos barnmorskan för två veckor sedan hade jag äggvita i urinen och något förhöjt blodtryck. Igår hade jag ett nytt besök inplanerat och då hade jag fortfarande äggvita i urinen och samma förhöjda blodtryck. De tog fler prover och de är kluvna till resultatet. Hör äggvitan och blodtrycket ihop med halsontet eller har jag åkt på virus i halsen och havandeskapsförgiftning
Barnmorskan ringde idag efter att ha pratat med ett par läkare på specialistmödravården, och de ville att jag skulle komma in på undersökning i morgon, torsdag. Är det så att jag har havandeskapsförgiftning kommer förlossningen att sättas igång. Så i morgon ska jag alltså både till läkaren på vårdcentralen och läkaren på specialistmödravården. 
Just nu orkar jag inte riktigt tänka på förlossningen, jag vill bara sova, sova och sova. Jag vill vara pigg och ha en frisk hals innan vårt barn kommer till världen. Jag återkommer med fortsättningen..