31/1 - januari är slut!

publicerat i Allmänt;
Att det snart är helg är väl guds gåva till människorna? Något som är djävulens gåva till människorna är pengar. Vilket jobbigt påhitt, särskilt när dessa pengar inte ramlar in på kontot som det ska, haha. Närå, så illa är det inte. Däremot så kommer det bli riktigt jobbigt ekonomiskt framåt mars för då är det riktigt saftiga räkningar som ska betalas. Hur som haver så är jag väldigt glad över (trots att det kostar mycket pengar) är att jag har bokat tid för tandundersökning på hästarna. Jag tog en riktigt bra veterinär som har specialutbildat sig på just tänder, så det känns riktigt tryggt. Jag har aldrig under mina fem år med Hugo i min ägo, kollat hans tänder. Fy skäms på mig. Inte de andra två heller, av den enkla anledningen att det har funkat så bra. Tänk dock om det är hel kalabalik i munnen på dem? Inge kul tanke, men eftersom de har varit övervägande fin i hull osv så är jag inte särskilt orolig. Men nyfiken, jo tack. 
Rena fina tänder, haha. 
I morgon kommer Rolf. Vilket kommer bli totaly awesome. Jag hopppas att Pilgrims och Salmiaks hålväggar i sulorna går att verka bort helt och hållet. Dessutom funderar jag på huruvida jag ska sätta på broddskor igen eller om jag ska ta skor med brodd som jag ska skruva ur och i, eftersom våren antagligen (förhoppningsvis) kommer innan Rolf kommer tillbaka. Det 'problemet' tar vi i morgon. 
 
Det har för övrigt varit en intressant vecka. Det har varit en del sådana veckor nu. När jag tänker efter så har hela detta året var bra nog intressant. Nya insikter och nya perspektiv har fått mig att tänka lite annorlunda. Inte med hästarna alltså, utan mer för min egen utveckling som endast människa. Härligt, men energikrävande som sjutton. Jag kommer nog vara riktigt trött i morgon när jag ska lägga mig på kvällen. 
Over and out.