27/1 - träning i det hårda!

publicerat i Allmänt;
Snälla snö, kom bara kom! 
 
Igår hade Pilgrim riktigt mycket energi när vi tränade, men dessvärre var marken på tok för hård att ha någon annan hastighet än skritt. Pilgrim arbetade på riktigt bra och hade tom väldigt bra fokus på mig och jag upplevde att min energi var inom kontroll. Som både belöning och lek tog jag med Pilgrim ut i skogen bland stock och sten för att komma undan den hårda marken så att han kunde få springa av sig lite, fast med min i hasorna. 
 
Jag kan tala om att det är riktigt svårt att hinna med när den där gossen börjar trava :-) Han höll på att bli galen av att jag skulle sakta ner hela tiden, men var nog ändå ganska nöjd över att kunna länga på benen där marken var mjuk och fortfarande täckt med snö. 
 
Efteråt stod jag och Pilgrim nerböjda i thermobaren och drack, båda två. Det var riktigt mysigt! 
 
I lördags var som sagt jag och Annette i Alingsås, eller tja.. snarare mitt ute i ingenstans, hos en fantastisk familj med en ännu mer fantastisk hund som inom 14 dagar kommer bli Annettes nya vän. Det kommer mer om detta senare, just nu njuter jag bara av minnerna från helgen som gick. Over and out