Att hela sin rygg tar tid!

publicerat i Allmänt;
Jag var hos en naprapat i Skövde med min rygg/nacke med förhoppningen att hon skulle kunna lösa mina låsningar precis som den andra naprapaten kunde. Men som jag bedrog mig. Hon gjorde snarare ryggen och nacken värre och då gav jag upp lite. Jag och F åkte till simhallen och simmade några längder och trots att jag hade sjukt ont var det skönt att röra sig friare under vatten. På tisdagen sen gick jag tillbaka till jobbet. Som tur var hade alla barnen någon form av sjuka vilket gjorde att de var hemma, så trots rygg och nackont kunde jag jobba veckan ut utan problem. Två barn på tre vuxna är rätt chill :-) 
I fredags hade jag och F bestämt att vi skulle simma igen, men när vi träffades utanför simhallen berättade han att vi skulle in på spa't som låg bredvid istället. Åh, vad jag älskar hans små överraskningar! Vi hade det skönt hela kvällen innan vi åka hem och lagade mat som vi åt mitt i natten till slut :-) Det var verkligen välgörande för min onda kropp att vara på alla dessa varma ställen på spa. Efter det kände jag mig faktiskt bättre och nu hoppas jag att det är på väg bort! 
I lördags var min bror här och hälsade på sina katter. Vi bestämde att vi kommer ha hand om dom fram till maj, då han ska flytta till ny lägenhet. Det blir bra. Skönt och roligt för mig och F att ha katterna hemma också. Ett hus är inget hem utan katt har jag konstaterat! 
Nu ska jag snart in i yogastudion och yoga några timmar. Jag har förhoppningen att det blir fokus på rygg/nacke. Det vore ju toppen! 
Over and out!