30/6 - kärleken är total!

publicerat i Allmänt;
Har cyklat till stallet två gånger idag, och det är inte illa! När det väl är skönt väder kan jag ju faktiskt ta tillvara på mina ben- och rumpkrafter. Det gynnar både folk och fä har jag hört! 
 
I alla fall. Tog in lilleman och vi hade faktiskt en trevlig liten vistelse tillsammans. Han stod tyst och still, njöt mestadels när jag borstade, kratsade hovar (vilket gick kanon) och hade lite allmän vård. Han hade börjat svullna runt ögonen så jag tvättade lite förstiktigt och smorde runt omkring med Superbra hästsalva grön. Efter det fick han en huva på sig. Jag hoppas att han får behålla den på, så att ingen annan viss rumpa kommer och ska bita av den..  :cool: 
 
När jag cyklade ner andra gången så ville jag egentligen bara njuta av livet lite tillsammans med djuren. Jag satte mig på ett nerfällt träd och bara satt. Salmiak såg mig och kom fram för att bli kliad runt ögonen. Stackarn. Sedan kom Pilgrim fram och sedan hade vi ett enda stort mysparty. Pilgrim stoppade sin mule i min armhåla och Salmiak gjorde likadant i den andra. Goa pojkar alltså. När Pilgrim sedan tyckte att vi kunde pussas lite så satte han nosryggen i väl vald höjd, haha. Nåväl. Efter mys så gick jag och hämtade Pilgrims lucern och sedan fick han äta. 
Arkivbild, kolla in min klösteknik på musslans mule, morr!