Mot Sundsvall

publicerat i Allmänt;
Nu är jag på väg till Sundsvall för första gången sedan i augusti. Förstår ni hur längesedan jag var där?! I vanliga fall brukade jag ju vara där var sjätte vecka men nu har det gått flera månader. Och det värsta är att det kommer nog gå ett par månader nu mellan gångerna eftersom jag jobbar måndag-fredag nu och inte kan ta ledigt lika lätt. 
Men, nu ska jag verkligen njuta en vecka tillsammans med Yvonne och Tomas. En hel vecka. Jag har längtat halvt ihjäl mig efter Nordansjö. Det är också första gången jag åker hemifrån med lite ångest. Det trillade ner några tårar när jag kysste Felix hejdå vid tåget. Tur att det finns facetime :-) 
 Julen har gått förbi, och nu är det nya året på väg. Det här året har verkligen varit ett förändringens år - och jag älskar verkligen förändringar. I juli pratade jag ju med ett medium och hon sa bland annat till mig att det kommer vara en snabb stegring det kommande halvåret - ja, det har det verkligen varit. Jag är så tacksam över allt jag varit med om under året men också stolt över mig själv som klarat det. I morgon börjar 2017 och jag ser verkligen fram emot att låta våren börja fylla mitt sinne. 
 
Gott nytt år!