Förändring

publicerat i Allmänt;
Julen är förbi och nu längtar jag till våren.. Vi slängde ut granen på annandagen men stjärnorna i fönstren får vara kvar till tjugodag Knut. 
Fick enorma vårkänslor igår, solen värmde, trots att det var omkring -10, och till min stora förvåning sjöng talgoxen "Judit judit". Fick nästan tårar i ögonen. När grabbarna blir stora ska jag påbörja nästa hobby - fågelskådning 🥰 
Hur som helst. Vi har lite världsförbättringar på gång i vår lilla lägenhet. Vi har verkligen optimerat så mycket vi kunnat hittills men det är svårt med begränsat med utrymme plus två växande barn. Hittills, dvs under ett års tid, har stackars F sovit på soffan och jag med barnen i vår säng. I våras byggde jag varsin hussäng till dom som vi nu under julledigheten ska börja introducera för barnen. Första natten gick okej. Båda är klängrankor och de har stort närhetsbehov så det blev många avbrott i sömnen. Natt nr två stundar, vi får se hur det blir. 
Utöver det har vi under helgen byggt om datorhörnan för att utvinna lite mer plats, skönt att det blev lyckat! 👏🏻 
Vi hade en toktrevlig jul för övrigt. Dock med endast F’s sida av familjen då mina föräldrar är sjuka 🥺 Så typiskt att få symptom såhär inpå jul. Vi får fira jul med dom senare helt enkelt. 
På självaste julafton fick barnen undersöka och kolla på en polisbil, bara det var ju rena julklappen för dom båda. (Polis finns i släkten) 
Nåja, nu kör vi jullov denna veckan och nösta vecka är jag tillbaka på jobbet (!) 
Over and out!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)