30/7 - markarbete med lill-brun!

publicerat i Allmänt;
Igår fick jag ett ryck och bestämde mig för att träna markarbete med lill-brun. Jag vill gärna ha något ordentligt när jag tränar dom från marken, så jag bestämde mig för att använda Annette gamla kapson (vilken jag kommer behålla så länge jag lever, utifall att jag tränar hästar någon mer gång) och gjorde således många nya hål i denna så att den skulle passa lill-bruns lilla huvud. Jag fick ändå addera lite ludd och annat för att få den att passa hjälpligt. 
 
Sedan gick vi ut på vallen bakom stallet och där tränade vi på följa-övningen och rak riktat böj, och början till longering. Han var otroligt duktig! Så otroligt lättlärd och känslig för den energi som jag har. Hans energi är mer jämlik min. Det var riktigt roligt, och jisses vad han kämpade. Men som alltid glömde jag ta bild, men ni kan tänka er vad söt han var! 
 
De hörde av sig en jättetrevlig kvinna från värmland angående lill-brun och jag tycker hon känns som en bra människa åt honom. Nu får vi hålla tummarna för att det känns lika bra för honom om de skulle komma hit och hälsa på :-) 
 
Annars händer inte så mycket. Yvonne och Tomas längtar halft ihjäl sig efter prickig och jag går omkring och njuter av allt som hänt. Så lycklig! 
Over and out!