samtalet med mediumet och avresa!

publicerat i Allmänt;

Hemma igen, och snart borta igen.

Jag hade så trevligt med Yvonne och Tomas de sista dagarna i Nordansjö innan jag satte mig på tåget hem. Vid 14.30 låste jag in mig på närmsta toalett och ringde upp mediumet Karin.

Vilken upplevelse det var! Jag skriver ut valda delar, annat behåller jag för mig själv :-)

Hon började med att beskriva min karaktär; positiv var ledordet. Kraftfull energi och mycket energi som ständigt bubblar och flödande kreativitet.

Karin skrattade till och sa att hon inte upplevt sådan positiv energi från någon på en session någon gång. Ni kan tro att jag blev alldeles rörd över det, för det är precis sådan jag vill vara. Annette var alltid min förebild med sitt otroligt positiva sätt - hon vände allt till att bli positivt och det har fastnat hos mig.

Karin fortsatte med att berätta om den jobbiga tid jag har valt att utmana, dvs förra årets alla bortfall och tuffa beslut (recap för er som inte minns:Annettes död, beslutet om att avsluta mitt hästliv som då var hela mitt liv, beslutet om att ta bort Hugo och sedan göra det, katten avlivades och jag kom till många rätt tunga insikter som på sikt kommer leda mig till nya kunskaper) Men nu är jag ute ur stormen.

Vidare berättade Karin (utan att jag hann ställa frågan) att jag inom en snar framtid kommer träffa nya människor och sätta ny kunskap till mitt väsen. Jag kommer att fördjupa mina redan existerande relationer och nya relationer uppkommer (kärlek och vänskap) Då berättade jag för henne att jag ska resa bort varpå hon sade till mig att var noggrann med alla papper och kommunikation är viktigt!

Jag frågade hur det står till på arbetsfronten med min egen verksamhet varpå Karin tillade att det är mycket som kommer hända under två år. Stegringar kommer ske väldigt snabbt även om det känns långsamt. "Den anställning du har nu kommer du trappa ner och till slut kunna säga upp dig ifrån och gå över helt med arbetet med din verksamhet, vilken verkar vara någon sorts terapi. Det är med människor i alla fall." Jag tänkte direkt på min ekonomi och det var som Karin kände mina tankar för hon sa direkt: "Det kommer bli ett ekonomiskt glapp men det kommer betala sig sen."

Vidare om jobb och resan. Hon frågade mig om jag skulle på semester eller jobbresa varpå jag svarade semester. Då berättade hon att jag kommer återvända dit jag reser nu, fast då jobbrelaterat. WOP WOP!! Så fortsatte hon; "Där du har din verksamhet nu (alltså Timbo) kommer inte bli din fasta punkt utan din verksamhet är du och du kommer att resa runt för att jobba." Annonseringen är färgstark och den kommer jobba för dig och inte tvärt om. Det kommer krävas väldigt lite för din verksamhet att komma ut. Du kommer ha väldigt mycket att göra." Då brände tårarna bakom ögonen ska ni veta. Här spiller hon ut min innersta dröm, som jag visualiserat och den verkar ju ha blivit mottagen av det kosmiska för att bli manifesterad!
Hon uppmande mig sedan att lämna allt pappersarbete till någon annan då jag inte ska behöva göra något av det, utan bara göra det som är viktigt - behandla! 

Jag frågade om boende. Hon sa att hon såg ett rent boende och då inte till städningen :-) Hon sa att huset kommer vara luftigt och ljust, och att energierna där kommer vara rena. Det kommer antingen vara ett 1800-tals hus men hon trodde mer på att det var ett nybyggt hus i traditionell stil, för hon tillade att gamla hus sällan har ren energi. "Det kommer i alla fall vara gediget handbyggt och ni kommer vara två där" (Relation på gång då alltså?) Ni vet att jag älskar Shabby Chic, romantisk stil, New England, lantligt, luftigt och ljust.

Sen tog vi upp lite mer kring resan, jobb, mat och kroppsliga saker, lite personlighetsutvecklingsaspekter, hur lagringen av ny kunskap och information går till i mitt väsen och lite annat smått och gott.

Sista frågan som jag hann ställa var: "Är Annette med Pilgrim?"
Då svarade Karin: "Jag får en känsla av att jag svävar. Jag får mycket energi i händerna. Pilgrim är ett djur som hon vakar över"

Jag bröt i stort sätt ihop, vi sade hejdå på en stund (bestämde redan där och då att jag kommer ringa upp henne igen!) och gick ut från toaletten. Där utanför stod det flera stycken arga medresenrer som tyckt att jag måste luftbajsat alldeles för länge :-)

I morgon är det så dags för avresa till Kalifornien. Efter Karins uppmaning att kolla igenom alla papper upptäckte jag att man måste checka ut och in sitt bagage när man mellanlandar i USA, vilket vårt resebolag inte berättat (eller vetat?) och vi har bara 1,5h på oss att göra det när vi mellanlandar i Chicago. Risken att vi missar flyget till San Fransisco är överhängande, men may the force be with us! :-) Nu ska jag äta frukost och packa vidare. Jag bloggar om jag kommer åt en dator men annars kan ni följa mig på instagram under namnet Duddnutt. 

Over and out!