Vindarna blåser

publicerat i Allmänt;

Nu har det varit tyst här länge igen. Jag skriver egentligen mest här för min egen skull men är ni fortfarande en lite skara som läser så är det bara fint 🤍 

(null)


Jag är bättre i min utmattning. Jag behöver inte ligga i sängen hela dagarna längre utan har ett litet schema varje dag där jag först ger barnen frukost, klär på dom (och mig förstås) och lämnar dom på förskolan. Det kan vara mer eller mindre jobbigt. (Dock har de varit sjuka mestadels hela januari och hela februari så det har varit fåtal dagar med total vila) 

Sen blir det 10-20 minuter lugn flow yoga. 15-30 minuter med lite spirituella aktiviteter, lyssnar och försöker läsa lite om Gene Keys och sen försöker jag ta en daglig promenad. Om jag orkar lagar jag middag innan övrig familj kommer hem. 

(null)


Jag har social ångest och försöker därför komma ut och bara runt människor några dagar i veckan. Det är jobbigt men det blir bättre för varje gång. 


Det är lättare att se på tv och ljudkänsligheten är inte lika påtaglig. 


Men. Stora skiften har uppenbarat sig. 


Jag jobbar otroligt mycket med mig själv och mitt inre, tack vare utmattningen. Detta har öppnat hela nya dimensioner hos mig. Nya lager av kakan har uppenbarat sig och jag känner att jag har klivit ur ett gammalt skal som inte längre passade mig. 


För några veckor sedan när jag var i mellan sömn och vaken fick jag en insikt som jag "väntat" på i flera år. Sen jag var omkring 13-14 år. 


Det är coacha jag ska göra för att fylla mitt livs mening. Intuitive coachning för dom som känner dig redo för att gräva i sig själva, kanske att Gene Keys kan vävas in i det också. 


Så, jag sökte till en skola i Stockholm och jag blev en av åtta elever som fick plats i denna års kull. 


F sa till mig senare att: "du har ett glow nu som jag aldrig sett förut".


Det blev ett fint kvitto på hur jag själv känner det. Jag är i min fulla strålglans, jag står i mitt ljus, jag är mitt autentiska jag. Och då lyser jag. Det gör alla när man blir sitt autentiska jag 💜✨ 


Och i samma veva har vi tagit ett till beslut om framtiden - husbygget. Jag har ritat ett hus som vi båda är nöjda med men att bygga det just nu är inte möjligt. Såvida inte universum sätter in ett gäng miljoner på vårt konto 🥹 Så nu har vi tagit beslutet att bosätta oss i vårt lilla ruckel så länge. Där kan vi bo gott tills vi har möjligheten att bygga det nya. Det kommer plöjas ner pengar i huset men det är livskvalitén som står i fokus. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt. 

(null) (null)



F står i sin maskulina energi och har tagit tag i nergrävning av avlopp, lägga om taket, offert på fönster, snickare, och annat. Jag får inte lyfta ett finger för honom och det känns på ett sätt skönt. Jag vilar i den feminina energin och njuter av vårt beslut 🥰 


Så, nästa gång jag kikar in här kanske jag har några bilder att visa från Luttorp. Den som lever får se 🫶🏻

Over and out!